İki Resim Arasındaki 7 Farkı Bulunuz!



Dostluğumuzu çekemeyip de orasından burasından çekiştirmeye çalışan bu kadar çok kişi varken, artık Kocaeli deplasmanlarına giderken deplasman otobüslerimize nazar boncuğu takacağız anlaşılan. Endüstriyel futbolun rasyonel kafalarına inat, bu dostluğa “41” kere maşallah!

Geçtiğimiz günlerde Vedat Gürhan isimli bir gazeteci, bir yazısında ve televizyondaki demeçlerinde bizim Kocaelispor Taraftarları'yla olan dostluğumuzun abartılı olduğundan ve bunun Antalyaspor'a zarar verdiğinden bahsetmiş.

Bu zat, Antalyasporum.com'dan takip ettiğim kadarıyla; televizyondaki demecinin bir bölümünde "Benim Yılmaz Vural'la dostluğum olamaz mı? Buna hakkım yok mu?" diye buyurmuş.

Elbette Yılmaz Vural'la dost olmaya hakkınız var Vedat Bey. Tıpkı bizim Kocaelispor Taraftarları'yla dost olmaya hakkımızın olduğu gibi, doğal birşey bu. Lakin dostlarımızı yanyana koyduğumuzda, benim kriterlerime göre oldukça asimetrik bir tabloyla karşılaşıyoruz.

Bana "İki resim arasındaki 7 farkı bulunuz" bulmacalarını hatırlatan bu durumu siz zat-ı aliniz ve Antalyasporum.com okuyucularıyla paylaşmak isterim;

1- Bizim dostumuz yüzünden 2 puan kaybettiğimizi iddia ediyorsunuz.
Oysa sizin dostunuz Yılmaz Vural yüzünden 2 yıl kaybettik.

2- Bizim dostumuz Kocaeli Tribünü her maçta "Kardeş Antalya" diye bağırıyor.
Sizin dostunuz Yılmaz Vural ise bizlere "köpek" diyor.

3- Bizim dostumuz Kocaeli Tribünü yağmur, çamur, polis copu, biber gazı, iş, güç, aile, gırtlak demeden koşturan; bizlerden hiçbir farkı olmayan tribün çocuklarıdır.
Sizin dostunuz Yılmaz Vural ise Türkiye futbolunun beline kambur olmuş "adı var, başarısı yok, seyyar teknik direktör tayfası"ndan bir futbol tüccarıdır.

4- Bizim dostumuz Kocaeli Tribünün başımızın üstünde, kendi tribünümüzde yeri vardır. Ve Antalya sokaklarında Yeşil-Siyah atkılarıyla görüldüklerinde herkes hallerini hatırlarını sorar.
Sizin dostunuz Yılmaz Vural'ın ise Antalya Atatürk Stadı tribünlerinde yeri yoktur. Damda izler maçını, Antalya sokaklarında da başı dik gezemez.

5- Bizim dostumuz Kocaeli Tribününün tek hedefi takımlarına desteği 1 gün bile aksatmamaktır.
Sizin dostunuz Yılmaz Vural'ın tek hedefi ise 1 güncük bile olsa Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmaktır.

6- Bizim dostumuz Kocaeli Tribünü AŞK için tribündedir. Ve tüm Türkiye'de delikanlılıklarıyla bilinir.
Sizin dostunuz Yılmaz Vural ise PARA için yedek kulübesindedir. Ve tüm Türkiye'de taklalarıyla bilinir.

7- Bizim dostumuz Kocaeli Tribünü ligden düşersek en az bizim kadar üzülür.
Sizin dostunuz Yılmaz Vural muhtemelen bu duruma hamasetle sevinir.


Sizi bilemem ama bizler dostumuzla gurur duyuyoruz Vedat Bey.

Yılmaz Vural'la dost olmanıza kim laf ederse ayıp eder. Lafım yok.

Ama meşhur bir söz vardır; "Arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" diye.

Bu sözü bilir misiniz Vedat Bey?

---
Yenikapılı Özgür
25.11.2008